Κατοχύρωση Ονόματος Χώρου

Καταχωρήστε το όνομα χώρου της δικής σας ιδέας και δείτε την να παίρνει σαρκα και οστα! Η διαδικασία ειναι απλή, άμεση και απαιτεί την συμπλήρωση  μιας φόρμας κατοχύρωσης domain.

Η WebElements παρέχει υπηρεσίες αναζήτησης ονομάτων χώρου με καταλήξεις .gr, .com. gr.org.gr,.net.gr ,.gov.gr,.eu,.com,.net,.org,.info, .mobi, .name,.ac,.cc,.io,.sh,.tv, .bz, .ws, .de, .ms, .gs , .in, .fm, .la, .at, .be, .biz, .biz.pl, .casa, .ch, .city, .club, .co, .co, .uk, .coffee, .com.pl, .edu.pl, .email, .es, .estate, holiday,.info.pl,.it,.me,.net.pl,.nl,.nom.pl,.prg.pl, .parts,.party,.photography,.photos,.pl, .pro,.ru,.science, .shop.pl,.site,.top,.waw.pl,.website, .work μέσα από την ιστοσελίδα της, προσφέροντας την δυνατότητα επιλογής του δικού σας domain name.

Στην περίπτωση που βρεθεί domain name διαθέσιμο, μπορείτε να προχωρήσετε στην αίτηση κατοχύρωσης του. Η αίτηση γίνεται με την συμπλήρωση φόρμας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ιδιοκτήτη για την κατοχύρωση ενός domain name. Με την συμπλήρωση της φόρμας, εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της WebΕlements θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ολοι οι πελάτες της WebElements τη δυνατότητα διαχείρισης των domain τους μέσω του CPLite. Mέσα από την πλατφόρμα του CPLite οι πελάτες μας μπορούν να αλλάζουν nameservers, να διαχειρίζονται τα στοιχεία ιδιοκτήτη του domain τους και να χρησιμοποιούν τη λειτουργία web forward.

Ξεκινήστε αναζητώντας το domain name σας εδώ.

κοινωνικα δικτυα

στοιχεια επικοινωνιας

Διευθυνση

Σπύρου Τρικούπη 20, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο

(+030)210 38 25 413

Email

[email protected]