Εταιρεία

Η PenguinCity ΑΕ είναι μια εταιρεία που υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για τις ανάγκες, τόσο ιδιωτικών επιχειρήσεων, όσο και δημόσιων φορέων και οργανισμών.

Οι υπηρεσίες Web Design & Development αποτελούν τα "στοιχεία" του WebElements και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα web εφαρμογών, ικανών να ανταποκριθούν στις οποιεσδήποτε ανάγκες σας, ανεξαρτήτως του είδους των δραστηριοτήτων σας και των σκοπών που θέλετε να εξυπηρετήσετε.

Οι λύσεις που προτείνουμε είναι πάντοτε στις τρέχουσες ανάγκες σας.

Με πλεονεκτήματα την οργανωτική μας δομή και την τεχνογνωσία μας σε θέματα e-Marketing βρισκόμαστε δίπλα σας για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Διαδικτύου ως ενός πολύτιμου εργαλείου στις δραστηριότητες σας. Από την αρχική σύλληψη και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας έως την υλοποίηση και την υποστήριξή της.

Με σκοπό να προσφέρουμε την βέλτιστη δυνατή λύση στους πελάτες μας, ανέπτυξαμε το δικό μας Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System – CMS), το οποίο μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα από διαδικτυακές εφαρμογές και webdesign.

Η PenguinCity με την δυναμική της παρουσία στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, σας προσφέρει δωρεάν τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες για την ανάπτυξη ιστοσελίδας τόσο για την επιχείρηση σας όσο και για τους πελάτες σας.

κοινωνικα δικτυα

στοιχεια επικοινωνιας

Διευθυνση

Σπύρου Τρικούπη 20, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο

(+030)210 38 25 413

Email

[email protected]